za132

I vore dage er det blevet langt mere acceptabelt at være homoseksuel. De fleste ved at det er en rigtig ting. Det har ikke noget med synd at gøre, det har ikke noget med sygdom at gøre. At blive forelsket i en af samme køn er helt normalt, og heldigvis bliver det set som helt normalt – men der er stadig et stykke vej endnu.

For nogle mennesker kan det stadig virke som noget afvigende, som noget der ligger uden for normen. Og nogle mennesker mener død og pine at vi alle skal være normale. Det skal vi selvfølgelig ikke. For det første er der ingen af os som er normale, der er kun folk som er gode til at lade som om. For det andet ville vores samfund være ubehageligt undertrykkende hvis vi kun tillod mennesker at være på en måde som passer ind i en forudindtaget, men ellers fuldstændig arbitrær definition af normal.

Derfor skal der stadigvæk kæmpes for homoseksuelles rettigheder. Hvis vi tror vi har vundet, så tager vi grueligt fejl. Der er masser af reaktionære kræfter rundt omkring os som er klar til at skubbe folk tilbage i skabet.

love

”Hvorfor kan de ikke bare holde det for dem selv?”

Man hører nogle gange folk sige, jeg har ikke noget imod homoseksuelle, men hvorfor skal de skildre med det hele tiden? Det er netop på grund af de reaktionære kræfter det er vigtigt vi som samfund ikke tier stille. Det er vigtigt at folk råber højt så resten verdenen ikke kan undgå at forstå: homoseksuelle er her, de har altid været her, og de kommer ikke til at forsvinde.

Det er også vigtigt at skabe optimale muligheder for at homoseksuelle kan skabe et liv på lige fod med alle andre.

kærlighed

Homoseksualitet handler om kærlighed, ligesom alt andet gør det

At to mennesker elsker hinanden, er det smukkeste der kan ske på denne jord, og man skal være usædvanlig nedrig og kynisk hvis man forsøger at forpurre det. I Danmark kan homoseksuelle heldigvis gifte sig nu. De kan erklære deres kærlighed på samme måde som alle andre par, men de skal også have mulighed for at få børn.

Ja, kort sagt skal de have mulighed for at udleve deres parforhold og deres liv, præcis som alle andre skal. På den måde får vi en bedre verden. Jorden har brug for kærlighed, så lad os fejre den og ikke forpurre den.