Hvem er vi?

Her på siden kan du finde events samt et utal af artikler, der handler om mode, livsstil og livet som homoseksuel. Kom og hør om gay events rundt omkring i verden og bliv inspireret af, hvad vi har at sige på vores blog. Vi har alt fra homoseksuelle rettigheder til motion.

 

Forståelse for livet som homoseksuel

Vi ved, at det kan være svært at være homoseksuel i en verden, der alt for ofte er afvisende, og derfor vil vi hjælpe dig med at forstå dig selv og leve et bedre liv. Viden er magt, og en bedre forståelse for din historie kan bedre lade dig se, hvordan du ikke er et undermenneske, blot fordi du har anderledes seksuelle præferencer.

Uden tvivl har du mødt argumenter som, at ”homoseksualitet er unaturligt” eller, at hver gang du bringer op homoseksuelt ægteskab, bliver din samtalepartner ved med at omdefinere ægteskab for at udelukke dig. Sagen er, at du har rettigheder ligesom enhver anden, og vi vil hjælpe dig til at besvare denne slags argumentation.

Diskrimination mod homoseksuelle er ikke et problem, der kender til landegrænser, hvilket kan betyde, at det at rejse kan være en angstfremkaldende øvelse. Ikke hele verden er trods alt lige accepterende. Samtidig kan man også ønske at komme væk fra nogle af sine hjemlige uroligheder. Her kan du finde hjælp til, hvordan du finder den rette feriedestination.

Der er også plads til sjov

Alt behøver ikke at være alvorligt og derfor har vi også mange andre slags artikler, der eventuelt kunne interessere dig. Motion spiller en vigtig stressreducerende rolle i ethvert menneskes liv. Det er en måde at få midlertidigt ro fra ens dagligdags bekymringer. Det behøver ikke engang at være noget så avanceret som at begynde en løberutine; det vigtigste er, at du finder noget, som du vil gøre konsistent over en længere periode. Hvem ved, måske kan det hjælpe dig med at finde den rette?