za132

Penge tager ikke hensyn til seksuel orientering – det ville være meget unfair hvis de gjorde. Dårlig økonomi og pengeproblemer kan ramme alle ligegyldigt seksuel orientering, kønsidentitet, hudfarve, højde eller bredde. Og det er ligeså verdensomvæltende hver gang.

Penge er hvad hele vores samfund er bygget op omkring, så har du ikke nogen, virker mulighederne pludseligt meget begrænsede – og det er de på sin vis også. Begrænsede betyder dog heldigvis ikke ikkeeksisterende og der findes muligheder for at komme ud af det økonomiske hul du befinder dig i. Nogle af disse muligheder finder du både ulemper og fordele ved i nedenstående artikel.

Et gratislån er vejen til hurtige penge

Det kan nogen gange godt være dyrt at være homoseksuel, især til Pride. Mange køber eller laver store og komplicerede kostumer i et væld af farver, og det er jer der er med til at gøre Pride til den fest dag det er. Men det gør det nu engang ikke mere billigt.

lån

Ved du at der venter penge lige om hjørnet, men kan du bare ikke vente, så er et gratislån vejen frem for dig. Et gratislån lyder måske for godt til at være sandt – og som med alle andre lån skal du også være sikker på at du finder et tilbud hos en bank/hjemmeside du stoler på.

Men et gratislån er skam en mulighed. Det er dog her vigtigt at understrege at det ikke er hele lånet der er gratis. Det er kun gratis de første 30 dage. Dvs. den første måned er der ikke gebyrer eller renter eller noget som helst andet, men har du ikke betalt lånet tilbage efter de 30 dage er gået, skal du de efterfølgende dage betale normalpris.

Et gratislån er derfor perfekt for dig der ved der snart vil komme penge ind, men du måske har en deadline for en regning el. lign., der kræver du har pengene nu. Så slipper du nemlig for alle de mange renter og gebyrer der ellers normalt følger med et lån og du får samtidig betalt til tiden.

Vil du gerne læse mere om dine muligheder for gratislån til klik her.

homoseksuelle

Få penge til hjemmet med din partner – ligegyldigt køn

En anden ting der kan være noget så svær at få skrabet pengene sammen til, er et hus. Vil du gerne slippe for en lejekontrakt og månedlig leje der skal betales, så er den anden muligheder at købe et hus. Et hus koster så bare lige ofte over 1 millioner – nogle gange helt op til 5 millioner. Kort sagt koster et hus penge man ikke bare lige har liggende – og penge som det vil tage årevis at få sparet sammen.

Den åbenlyse mulighed i sådan en situation er derfor selvfølgelig at tage et lån. I er to til af afbetale det og i skal forhåbentlig bo dejligt længe i jeres hus og vil derfor have god tid til at tilbagebetale det.