za132

Som homoseksuel kan det nogle gange føles rigtig svært at leve i Danmark. Det skyldes ikke, at Danmark er et land, hvor der er mange fordomme mod denne seksuelle orientering. Tværtimod er Danmark faktisk et land, der er langt fremme på dette område – selvom der bestemt er noget vej endnu.

Det skyldes, at Danmark er lille. I den by du bor i, kender du sikkert rigtige mange. Tilsvarende er det homoseksuelle miljø i denne by endnu mindre, idet det typisk er en minoritet af befolkningen, som hører under denne gruppe.

Tag væk

Derfor kan du måske godt nogle gange gå rundt med følelsen af, at du er ved at blive kvalt. Du føler, at du skiller dig ud. Du føler også, at du er ret alene, og at det er svært at finde ligesindede, både som venner og som romantiske partnere.

Det gode råd til dig er her: tag væk. Få noget luft under vingerne, og få sat noget perspektiv på dig selv og din situation. Mødet med nye miljøer og nye mennesker vil uden tvivl være godt for dig, og du vil måske skabe nye relationer og få nye erfaringer i livet.

regnbuefarvet flag

Rejs til udlandet

Mange danske homoseksuelle mænd vælger først og fremmest at rejse fra de mindre danske byer til de større. Men det er måske en uambitiøs måde at handle på. For hvorfor ikke tage endnu længere væk og opleve endnu mere? Det kan du komme til, hvis du tager til udlandet. 

I udlandet er der mere plads, og det er ofte en helt ny kultur og en helt ny verden, som du møder. Her er der desuden nogle andre og måske større homoseksuelle miljøer, som du kan blive en del af. I udlandet kan du også føle dig mere fri, fordi du helt sikkert ikke kender nogen der.

Vælg det rigtige sted

Når du rejser ud i verden for at realisere dig selv, så skal du dog huske at tænke lidt over destinationen. Der findes nogle steder, hvor det er ekstremt fedt at være homoseksuel. Det er de steder, hvor der er et aktivt og stort miljø.

Men der findes også steder, hvor det modsatte er tilfældet. Nogle steder i verden er nemlig desværre stadig præget af had, fordomme og undertrykkelse, og her er det på ingen måde sjovt eller sikkert at rejse rundt med en seksuel orientering som din.

hånd holder klode

Få pengene til rejsen med et lån

Det næste, du skal tænke over, er, hvordan du kan finansiere din rejse. Måske har du rede penge, men måske har du brug for at komme af sted nu, også selvom pengene ikke lige er der. 

Heldigvis er der råd for det, for du kan vælge at tage et lån for at få råd til alle de ting, som du går og drømmer om. Her kan du med fordel vælge at et de smarte online lån. En af fordelene ved denne løsning er, at det er lån uden sikkerhed.