za132

Har I eller du overvejet at anskaffe dig eller jer et kæledyr? Det giver uden tvivl liv, om så det er vandrerne pinde i ender med. Der er noget, der skal passes og tages hånd om.

Det er kun en sidegevinst, at hundehvalpe og kattekillinger er så søde, når de er små. For først og fremmest giver det liv i boligen, om det så er din eller jeres.

Den lille, nye baby skal selvfølgelig også have de bedste omstændigheder, det er klart. Det er bedst for jer og for jeg lille, nye ven. Sådan må det være.

Specielt de firbenede er svære at komme uden om

Der er jo et væld af dyr at vælge i mellem, men det er helt sikkert at specielt to firbenede er mest populære. Det er selvfølgelig hunden og katten. Den ene er vores bedste ven; den anden er lidt mere sin egen.

Men fælles for dem er, at de skal passes. De har behov for en ejer, der elsker dem og sætter pris på dem. De er ikke vilde dyr, de er tamme katte og tamme hunde, der skal bruge en ejer.

Den ejer kan du eller I jo være. Hvis der allerede er et dyr i husstanden, skader det vel ikke, at den får selskab? Det vil kun gøre det hele sjovere. Og selvfølgelig lidt mere arbejde for ejeren.

Det kunne også være fisk, fugle, krybdyr. Det kan være alle mulige dyr, der vækker interesse. Der ingen, der siger, at det skal stoppe ved hund eller kat. Medmindre han rent faktisk siger det.

kat

Giv din nye ven de bedste omstændigheder

Hvad end det bliver, er det med at gøre livet så godt og rart, som overhovedet muligt. Det handler om at give tid og kærlighed til dyret. Give det opmærksomhed og en god nærende kost.

Alt for mange vælger at købe dyrefoder af ringe kvalitet, men hvorfor i alverden gøre det? Vi køber jo ikke den ringeste kvalitet til os selv? Nej, det ville være utrolig mærkeligt.

Det betyder også, at pengepungen skal frem, når der skal købes dyrefoder. Men er det ikke bedre lagt ud at købe godt dyrefoder til dit nye familiemedlem, end at købe noget være bras.

Det er det i hvert fald. Der kan dog opstå problemer eller irritationer ved det gode dyrefoder. For hvor skal du opbevare den henne? Det har det jo med at have en kraftig duft.

En foderspand er løsningen. En foderspand lukker dyrefoderet inde, så der ikke kommer en unødig dyrefoderlugt i hele boligen. Det skulle jo nødig lugte af dyrebutik derhjemme.

Få en skøn sommer i dejligt selskab

Endnu en fordel ved at få et nyt familiemedlem er, at sommeren i den grad er reddet. Måske var ferieplanerne spoleret, men ikke længere.

Nu kan du eller I holde ferie derhjemme med det nye medlem af familien. Så passer det også perfekt med at få et kæledyr, når I har tid til overs. Får det kan være lidt besværligt i starten.

Specielt hunde skal lige have styr på at holde på vandet. Og katte skal have styr på at benytte kattebakken.

God sommer med det familiemedlem.